De officiële Bobcat dealer van Nederland

d90s-9 Bobcat

Vanaf 2024 worden de bekende oranje Doosan heftrucks geproduceerd onder de naam Bobcat. Deze verandering brengt een nieuw logo en kleur, maar de kwaliteit blijft hetzelfde. Van Riel Forklifts blijft jouw betrouwbare partner als exclusieve importeur van Bobcat heftrucks in Nederland.

Bij Van Riel Forklifts zijn we trots op onze lange geschiedenis in de heftruckmarkt. Martin van Riel, oorspronkelijk actief in kranen- en transportwerk, ontdekte Doosan heftrucks in 2007. De eerste aankoop, een Doosan 160S-5 16-tonner, was meteen een succes. Het merk Doosan stond ook toen al bekend om zijn uitstekende kwaliteit en prijs. Na de overname van het importeurschap in 2013, groeide Van Riel Forklifts uit tot de officiële importeur van Doosan en later Bobcat heftrucks in Nederland.

Bobcat: breed assortiment heftrucks

Bobcat is een gevestigde naam in de heftruckwereld. Het merk staat bekend om zijn betrouwbare heftrucks, schrankladers, graafmachines en andere machines. De overgang naar de naam Bobcat verandert niets aan de kwaliteit van de heftrucks. Je kunt blijven vertrouwen op de hoge standaard van Bobcat, net als voorheen bij Doosan.

Je vindt bij Van Riel Forklifts een breed assortiment aan Bobcat heftrucks. Wij bieden elektrische, diesel en LPG-heftrucks aan, passend bij jouw specifieke behoeften. Zoek je een compacte heftruck voor binnenwerk of een krachtige machine voor zware buitenklussen; je vindt bij ons het juiste model voor jouw werkzaamheden. Onze experts staan klaar om je te adviseren en de beste oplossing te vinden voor jouw bedrijf.

Huren als flexibele optie

Ben je er nog niet aan toe om een heftruck te kopen? Geen probleem, want bij Van Riel Forklifts kan je ook heftrucks huren, zelfs al vanaf één dag. Dit is ideaal als je de machine slechts tijdelijk nodig hebt. Huren biedt naast flexibiliteit ook de mogelijkheid om de heftruck te testen voordat je besluit tot aankoop over te gaan.

Stel direct je vraag

Innovatieve heftruck modellen

Bobcat blijft investeren in innovatie en duurzaamheid. De introductie van de Pro-5 en Pro-7 series bewijst hun toewijding aan geavanceerde technologieën. Deze modellen bieden verbeterde ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid. De nieuwste elektrische modellen met hogere hefcapaciteiten laten zien dat Bobcat klaar is voor de toekomst. Bobcat produceert de heftrucks in Seoul, Zuid-Korea. Daar ondergaan ze strenge kwaliteitscontroles. Van Riel Forklifts zorgt voor een snelle levering en uitstekende service in Nederland.

Maatwerkoplossingen bij Van Riel

Elk bedrijf is uniek en heeft specifieke eisen. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Onze experts helpen je graag bij het vinden van de juiste heftruck voor jouw specifieke situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van Bobcat heftrucks bij Van Riel

Bobcat heftrucks staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarnaast kun je nog veel meer voordelen verwachten bij Van Riel Forklifts:

  • Persoonlijk contact: wij geloven in een persoonlijke aanpak. Onze experts staan klaar om je te adviseren, zowel online als op locatie.
  • Deskundig advies: voor jouw specifieke behoeften vinden we met onze brede productkennis altijd de juiste match.
  • Kwaliteit en service: wij staan in voor de kwaliteit van onze heftrucks en ondersteunen dat met uitstekende service.
  • Snelle levering: wij begrijpen dat tijd geld is. Daarom zorgen we voor een snelle afhandeling van jouw bestelling.
  • Flexibiliteit: kopen of huren, nieuw of gebruikt, wij bieden flexibele oplossingen aangepast aan jouw wensen.
  • Garantie: je krijgt bij ons 2 jaar garantie op een nieuwe heftruck en 3 maanden garantie op een gebruikte.

Van Riel Forklifts en Bobcat: een combinatie met synergie

Bij Van Riel Forklifts zijn we trots op onze lange geschiedenis en samenwerking met Bobcat. Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons een betrouwbare partner voor jouw heftruck behoeften. Of je nu wilt kopen of huren, nieuw of gebruikt, wij bieden je de juiste oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijfsvoering kunnen verbeteren met de betrouwbare en innovatieve heftrucks van Bobcat.

Neem contact op

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of ons contactformulier. Ons team van deskundigen staat klaar om je te helpen met persoonlijk advies en om al je vragen te beantwoorden. Bel naar +31 (0)13 458 21 22, stuur een e-mail naar info@vanrielforklifts.nl of ga naar onze contactpagina.